Fatih Karagümrük 1-4 Akhisarspor
Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçında Akhisarspor'umuz deplasmanda Karagümrük'ü 1-4 mağlup etti ve avantajlı bir skorla evine döndü.
Maça yedek ağırlıklı bir kadroyla başlayan takımımız karşılaşmanın 23. dakikasında Bokila'nın attığı golle öne geçti. İlk yarıyı 0-1 önde bitiren Akhisarspor'umuz ikinci yarıya da baskılı başladı ve 54. dakikada Onurcan'ın şık golüyle farkı 2'ye çıkardı. 64. dakikada Regattin ile farkı üçe çıkaran takımımız, 79. dakikada Karagümrük'ün golüne engel olamadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında Larsson ile bir gol daha bulan Akhisarspor'umuz karşılaşmadan rahat bir galibiyetle ayrılmayı başardı.
Bu sezon ilk kez ilk 11'de başlayan Bokila, lig maçının ardından bu maçı da boş geçmedi. Ayrıca Larsson ve Onurcan da bu sezonki ilk gollerine imza attılar.