Akhisarspor 4 Yeni Transferi Açıkladı
Sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen takımımız transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Gökhan Değirmenci, Tolga Ünlü ve Burhan Eşer'i kadrosuna katan Akhisarspor'da takımdan ayrılanlar kervanına son olarak Bilal Kısa, Güray Vural, Zeki Yavru da katıldı.
Daha önce anlaşma sağladığı isimlerden Uğur Arslan Kuru ve Erhan Çelenk ile iki yıllık sözleşme imzalayan takımımız. Son olarak Elmar Bjarnason ve Ergin Keleş ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Geçen sezonu Giresunspor'da geçiren 32 yaşındaki forvet oyuncusu Ergin Keleş, Trabzonspor ile adını duyurmuş ardından da Süper Lig ve 1. Lig'de farklı takımlarda forma giymişti. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Gazişehir'e transfer olan Uğur Arslan Kuru, Erhan Çelenk ve Bjarnason ise tekrar Mehmet Altıparmak ile çalışma şansı bulacak.
Defans hattında görev yapan Uğur geçtiğimiz sezona Giresunspor'da başlamış ve devre arası Gazişehir'e transfer olmuştu. Geçen sezon toplam 35 maça çıkan oyuncu 2 de gol atmıştı. Sezona Erzurumspor'da başlayan sol kanat oyuncusu Erhan Çelenk ise takımıyla Süper Lig'de 10 maça çıksa da devre arası katıldığı Gazişehir'de 15 maça çıkmış ve 2 gol 2 asistlik katkı vermişti. Sezona Elazığspor'da başlayan orta saha oyuncusu Bjarnason ise devre arası katıldığı Gazişehir'de 13 maça çıkmış ve 1 gol 1 asistlik katkı vermişti.



